Biografie van Conny van Gils-Roest:


Conny van Gils-Roest is een getalenteerde kunstenares geboren op 7 april 1958 in Rotterdam, Nederland. Haar passie voor kunst begon al op jonge leeftijd en bracht haar ertoe om verschillende opleidingen te volgen aan gerenommeerde kunstacademies. Ze voltooide haar opleiding aan de kunstacademie voor de jeugd in Rotterdam, waar ze haar vaardigheden verder ontwikkelde en haar creatieve talenten begon te verkennen.

Na het voltooien van haar opleiding aan de kunstacademie voor de jeugd in Rotterdam, besloot Conny haar kennis en kunde verder te verbreden aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk. Hier kreeg ze de kans om haar artistieke horizon te verbreden en haar technieken te verfijnen. Ze specialiseerde zich uiteindelijk in de schilderkunst, waarbij ze haar eigen unieke stijl ontwikkelde en haar creatieve visie tot leven bracht op het doek.

Gedurende haar studiejaren maakte Conny van Gils-Roest ook gebruik van de mogelijkheid om studiereizen door Europa te maken. Deze reizen brachten haar in contact met verschillende culturen, kunststromingen en inspirerende landschappen, die haar artistieke ontwikkeling verder hebben beïnvloed en verrijkt.

Naast haar kunstzinnige aspiraties leidt Conny een actief leven als zweminstructrice. Haar passie voor kunst vloeit samen met haar liefde voor een gezonde levensstijl, waarbij ze zowel haar creatieve als fysieke energie in evenwicht houdt.

Naast haar artistieke bezigheden is Conny van Gils-Roest ook een toegewijde echtgenote van Jan van Gils. Samen hebben ze een dochter genaamd Nathalie, die op haar beurt gezegend is met twee kinderen, Ralph en Rodin, die ongetwijfeld een bron van vreugde en inspiratie voor Conny zijn.